Stichting Het Nieuwe Hoen

Soms heb je even wat meer ruimte nodig en wil je er even tussenuit, alleen of juist als gezin. Misschien zijn er spanningen thuis, financiële zorgen, problemen met gezondheid of een andere reden waarom je even op adem wil komen. Wat heerlijk dat er dan een plek is waar je tot rust kunt komen en kunt ontspannen in een heel andere omgeving. Stichting Het Nieuwe Hoen heeft als doel mensen gelegenheid te bieden voor ontspanning, ontmoeting en ontwikkeling in een prachtige, landschappelijke omgeving.

De Stichting doet dat door iedereen – van jong tot oud, valide en mindervalide – op praktische wijze ruimte te bieden. We verzorgen ontmoetingen, eten, drinken, een luisterend oor en overnachtingen, in een omgeving die door rust en uitdaging energie geeft.

In de praktijk betekent dit dat de Stichting een aantal activiteiten ontplooit die onder intensieve begeleiding van twee echtparen plaatsvinden. De omvang van de activiteiten wordt voortdurend afgestemd op de mogelijkheden die het pand en de situatie bieden. De verbouwing tot een volwaardige accommodatie is namelijk nog in ontwikkeling.

De Stichting heeft geen winstoogmerk. Inkomsten worden daarom mede verkregen door giften en door verkoop van appelsap. Uw steun is hierbij hard nodig!

Wilt u meer weten? Lees ons beleidsplan en/of neem contact met ons op.