Vriend worden

Stichting het Nieuwe Hoen heeft geen winstoogmerk. Zowel de verbouwing, inrichting en aanschaf van materialen (waaronder voor mindervalide mensen) kost nu veel geld. Daarnaast wil de stichting ook mensen ontvangen die niet draagkrachtig genoeg zijn om hun onderkomen te betalen. Daarom is de stichting op zoek naar nieuwe vrienden! Wat houdt ‘Vriend van het Nieuwe Hoen’ in?

  • Maandelijks doneert u minimaal 10 euro, hierdoor heeft de stichting een vast budget om uit te geven en het beleidsplan op aan te passen.
  • Elk najaar bent u een dag van harte welkom om gezellig mee te helpen bij de appel- en perenoogst. Uiteraard gaat u niet met lege handen naar huis.
  • In de winter bent u een dag van harte welkom om mee te helpen met snoeien van de fruitbomen. Ervaren snoeiers leggen u de kneepjes van het snoeien uit.
  • In de zomer kunt u -bij beschikbaarheid- exclusief gebruik maken van onze boomgaard. Denk aan een familiedag of het vieren van een verjaardag. U bent de hele dag van harte welkom om te genieten in onze boomgaard. Bankjes en tafels zijn aanwezig, ook een barbeque kunnen wij eventueel verzorgen. Dit doen wij graag in overleg met u.

Enthousiast geworden? Via het contactformulier kunt u zich bij ons aanmelden.