Nieuw: Rustpunt in de boomgaard!

Zo trots!! Te midden van alle drukte (het compleet strippen van het woondeel van Erik, Yvonne en kinderen, dus: alle isolatie, vloerdelen, schuifpuien, electra, verwarmingsbuizen slopen en verwijderen met al dat geprik van glaswol, vieze rattenkeutels en rattenlijken) hebben we nu in onze prachtige boomgaard…… een Rustpunt!! Voor degenen onder ons die nog niet bekend zijn met een Rustpunt; het is een plek waar je als wandelaar of fietser kunt stoppen en even tot rust kunt komen. Op een picknickbank, met een kop koffie of thee. Even genieten. En genieten doen we zelf ook in onze boomgaard en dat delen we graag! Op dit moment hangt de boomgaard weer vol met appels, peren en pruimen die geplukt mogen worden. Onze kippen scharrelen er gezellig tussendoor. Dus, als je nog in de buurt bent……?!

2 gedachten over “Nieuw: Rustpunt in de boomgaard!

 • augustus 7, 2016 om 11:22 am
  Permalink

  Leuk idee.
  Succes met de verbouwing.
  Jullie zijn goed bezig!

  Beantwoorden
 • september 21, 2016 om 6:33 pm
  Permalink

  We komen graag weer eens in de buurt fietsen! Zo’n mooie omgeving!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *