Het dak eraf!

Mannen in witte pakken vielen weg tegen het besneeuwde dak terwijl ze het asbest eraf trokken. De laatste sneeuw dit jaar en het dak ging eraf, wat een timing! Gelukkig hadden ze er weinig last van, na een dag hard doorwerken reden ze met de laatste asbestplaten het erf af. Wij hadden er meer last van, de sneeuw begon te smelten en drupte rechtstreeks de keuken en de douche binnen… Gelukkig begon de volgende dag alweer de opbouw van het dak. De sporen vertoonden houtrot en houtworm en waren hard aan vervanging toe. De hele week werd er hard gewerkt aan het plaatsen van nieuwe muurplaten, sporen, dakplaten, dakfolie en uiteindelijk – weer een week verder – het terugplaatsen van de dakpannen. Het resultaat mag er zijn! Een prachtig dak, z√≥nder asbest. Maar ook nog zonder isolatie en afwerking. Dat is de volgende klus die wacht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *