NL-Doet!

Het was leuk, het was gezellig, het was prachtig weer en er is ook nog eens heel veel werk verzet: de nationale vrijwilligersdag NL-Doet! Afgelopen zaterdag 12 maart mocht het Nieuwe Hoen de deuren openen voor een groep vrijwilligers die de handen uit de mouwen kwam steken. De zon straalde en het was nagenoeg windstil, ideaal weer om buiten aan het werk te gaan. Terwijl een aantal mannen het dak op klommen (hierover in een volgende blog meer), zorgden anderen voor het herstel van het straatwerk. Daarnaast werd een nieuwe heg aangeplant, koffie gedronken, grond verplaatst, geluncht, geharkt en geveegd, gekletst en gelachen. In de boomgaard willen we graag een ‘rustpunt’ creëren voor bezoekers van het Nieuwe Hoen maar ook voor wandelaars en fietsers. Om echter toegang tot de boomgaard te krijgen moest een deel van de meidoornhaag uitgegraven worden en een nieuw houten hek geplaatst worden. Dat eerste is (inclusief nog twee bomen) gelukt, het houten hek is het volgende project. Dus, mocht je afgelopen zaterdag verhinderd zijn geweest… we zoeken nog vrijwilligers om te helpen met het houten hek!!

 

Eén gedachte over “NL-Doet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *