Stoere pubers

Klassenfeest

Je bent puber, je bent stoer en je wil een heel leuk klassenfeest! Dan regel je een tentje van thuis, marshmallows en het spel weerwolven. Daar stonden ze, bepakt en bezakt en met heel veel zin om te kamperen in de boomgaard van het Nieuwe Hoen. Een knap staaltje teambuilding kwam wel van pas bij het opzetten van de tentjes en de partytent. Daarna lopend naar de snackbar in Voorst, voor een hapje avondeten. ‘s Avonds ging de feestverlichting aan, werd een kampvuur gebouwd en tot diep in de nacht gekletst, gegiecheld en weerwolven gespeeld. Met een hoop lol en enig slaaptekort gingen ze de volgende dag weer naar huis. Een leuke, spontane groep. Jullie mogen nog eens komen!

NvL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *